JERAGAT, KEDUTAN & KULIT KUSAM

JERAGAT DEGIL HILANG TANPA KESAN 100% DI JAMIN

Mempunyai kulit wajah yang cantik dan mulus tanpa beri kesan sampingan pada wajah adalah impian setiap wanita

Alhamdulillah gembiranya bila jumpa serum yang boleh atasi masalah jeragat dan kulit kusam...

πŸ‘‰πŸ» Tak Perlu Rawatan Spa Mahal-Mahal πŸ‘‰πŸ»Tak Perlu Rawatan Laser

Jom Kami Tunjukkan Cara Paling Pantas Hilangkan Jeragat & Kedutan...Selamat , Cepat & Berkesan

Wow!!! Hilang Jeragat Degil Sepantas 2 Minggu penggunaan

"Akak Umur 49 Tahun
Cucu Dah 3 Orang
Nak Repeat Order Terkejut Selepas Guna Serum Honey Glow"

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

"Akak Ni
Hilang Kedutan Di Tepi Mata Selepas Guna Serum Honey Glow Selama 3 Minggu "

Legal Disclaimer: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results.

Seawal umur 21 tahun hingga lewat 60 an boleh menggunakan
Aqua Golden Serum

Terbukti Berkesan

Untuk Masalah

Jeragat,
Jerawat,
Kulit Kusam,
muka Berkedut

Sampai bila nak biarkan masalah Jeragat tu berlarutan...???Nak tunggu sampai teruk mcm kat bawah ni baru nak risau???😱

Nak buat rawatan lazer memang senang, tapi mau cecah ratusan Dolar.. KOYAK Poket wei!!!😭

Kenapa pakar-pakar mengatakan Serum Honey Glow ni lain dari yang lain:

Tak perlu was was..

Serum ini 100% SELAMAT DIGUNAKAN

Untuk pastikan lebih selamat, kami buktikan dengan lab test dari SIRIM

TIADA MERKURI TIADA BAHAN TERLARANG

Dijamin HALAL

Cara guna pon mudah..
semudah ABC je...

*Tonton video dibawah..

Bahan-bahan yang digunakan terbukti berkesan untuk selesaikan masalah JERAGAT anda

Diperkaya dengan Bahan Semula Jadi

Apa akan jadi selepas guna SERUM ni ?

Testimoni
Serum Honey Glow

Bagaimana kalau dah guna tapi tak berkesan ?

100% Bebas Dari Risiko Tempahan Tidak Sampai

DAH.. JANGAN TUNGGU LAGI !!! JOM SELESAIKAN MASALAH ANDA DENGAN Set Lengkap rawatan jeragat

Kami berbangga dengan anda, kerana tindakan dan kepercayaan kepada produk kami.Ini solusi terbaik untuk settlekan masalah anda.

Order sekarang sebelum anda terlepas promosi ini

tak percaya lagi ? jom tengok testimoni di bawah

Kami berbangga dengan anda, kerana tindakan dan kepercayaan kepada produk kami.Ini solusi terbaik untuk settlekan masalah anda.

Klik butang "beli sekarang" di bawah

SOALAN LAZIM

Anda boleh pilih pakej yg anda nak di atas. Anda boleh tekan gambar pakej tersebut dan isi details alamat. Anda boleh pilih untuk pembayaran secara transfer online atau barang sampai baru bayar.Β Β 

Lelaki dan perempuan boleh guna Aqua Golden Serum ni kerana bahan yang digunakan dalam produk ni sesuai untuk semua jantina dan jenis kulit.

Lelaki pun mestilah nak jaga penampilan yang menarik juga kan πŸ™‚Β 

Ya, lebih dari 43,562 customer kami yang dah berjaya dapatkan kulit yang glowing, tiada lagi masalah jeragat, kedutan, eyebag dan kulit kering.

Tips yang paling baik adalah konsisten sahaja.

Overall feedback yang kami terima, kesan boleh nampak seawal 7-14 hari penggunaan. Fasa pertama fasa healing, Fasa kedua fasa processing dan fasa ketiga dasa regenenaration. Konsisten untuk dapat kesan yang lebih cepat dan lebih efektif.

Ya, Aqua Golden Serum ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan lulus Lab Test SIRIM jadi ia selamat digunakan. Kilang kami di Setia Alam, Selangor

Guna setiap pagi selepas mandi dan pada waktu malam selepas mandi. Bersihkan kulit wajah dengan tuala bersih dan titiskan pada bahagian muka. Urut wajah dari bawah ke atas.Β 

Sebotol Aqua Golden Serum ni 35 ml isipadu. Boleh tahan untuk 3 – 4 minggu penggunaan.

Tidak sesuai untuk digunakan kepada pengguna yang ada masalah kulit sensitif.

Rezeki Ilham Marketing Sdn Bhd
(SSM 1219136-W)
1-2, Jalan Setia Utama AT U13/AT 40170 Setia Alam, Selangor
Phone : 01135546745
Email : [email protected]

Copyright Β© 2020 Honeyglow Malaysia. All Right Reserved